Baby Spa

Exclusief voor baby's tot 6 maanden

Elke Baby Spa sessie stimuleert uw baby's motorische en mentale ontwikkeling. Ook wanneer uw baby last heeft van reflux, krampen, constipatie en slaapproblemen, heeft een sessie een verzachtend effect op deze klachten. Dankzij onze gepatenteerde drijfringen kan uw baby veilig en autonoom bewegen in het chloorvrije water. In onze Baby Spa kan u rekenen op de begeleiding van ons team vroedvrouwen, verpleegkundigen en kinderverzorgsters.

00:00
Ontwikkelingsvoordelen Baby Spa
  • Stimuleert de neurologische, emotionele en psychomotorische ontwikkeling.
  • Versterkt de spierontwikkeling en vergroot de longcapaciteit.
  • Bevordert het zelfvertrouwen en de autonomie.
  • Bevordert het slaapritme en kalmeert onrustige baby's.
  • Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux en krampjes.
  • Versterkt de emotionele band tussen baby en mama in een aangename omgeving.
Hydrotherapie

Het warme en chloorvrije water (35°C) heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van uw baby. Onderzoek toont immers aan dat baby's te weinig bewegen. Via deze unieke vorm van hydrotherapie wordt hun autonome bewegingsvrijheid optimaal gestimuleerd.

MEER OVER baby spa

Babymassages verbeteren de doorbloeding

Kom samen met je baby helemaal tot rust. Tijdens dit zalige verwenmoment stimuleert u tevens uw baby's doorbloeding, spijsvertering en immuunsysteem. Om een gezonde omgeving te creëren, werken we uitsluitend met biologische massageolie en wassen we onze handdoeken met ecologisch waspoeder.

Baby Spa Cadeaubon

De cadeaubon van Baby Spa & Precho is het ideale geboortegeschenk. Verwen een kersvers gezin met dit originele kraamcadeau en laat ze genieten van hun eerste babywellness. Ook als je last-minute op zoek bent naar een geboortegeschenk is de Baby Spa & Precho cadeaubon ideaal: je bestelt hem eenvoudig online en na 2 min. ontvang je hem in je mailbox. De cadeaubonnen zijn geldig in Baby Spa Antwerpen & Baby Spa Herentals.
De Baby Spa & Precho cadeaubon is er al vanaf € 10,00. -

Geef een cadeaubon

Baby Spa video’s

Duik mee in de wereld van onze Baby Spa.

Wat klanten over ons zeggen

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

 

© 2017 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon