Precho Antwerpen: 0474 450 010 / Precho Herentals: 0471 703 919

Blog by Precho

Blog

De herfst is in het land. Gelukkig blijft het typische herfstweer nog wat achterwege en kunnen we genieten van mooie herfstkleuren onder een stralend blauwe lucht. Misschien verwachten jullie deze maand wel een kindje? Dan vertellen we je graag waaraan je je zoal kan verwachten.

Weegschaal of schorpioen?

 

Oktoberbaby’s hebben als sterrenbeeld Weegschaal (24/09 – 23/10) of Schorpioen (24/10 – 22/11). Weegschalen houden van nieuwe dingen in hun leven, maar ze weten wie ze kunnen vertrouwen en wie niet. Het zijn eeuwige twijfelaars.

 

Schorpioenen kunnen nogal lastig zijn, dit door hun sterke persoonlijkheid. Aan de buitenkant zie je het niet, maar ze staan constant op ‘ontploffen’. Een soort continu ingehouden agressie. Naar het schijnt he …

 

Ze zijn sportief

 

Moeders van oktoberbaby’s vangen tijdens hun zwangerschap – het voorjaar en de zomer – veel zon op waardoor ze veel vitamine D aanmaken. Dit zorgt er vervolgens voor dat het kindje in hun buik sterke spieren en botten ontwikkelt.

 

En ze zijn ook superslim

 

Naast sportief zijn herfstbaby’s ook slim. Geboren na 1 september? Dan heeft je kind statistisch gezien meer kans om de eerste van de klas te zijn.

 

Ze leven langer!

 

Oktoberbaby’s hebben geluk, op het gebied van gezondheid hebben ze namelijk een grote meevaller: Zij hebben een kleinere kans op hart- en vaatziekten!

 

Volgens een Duits onderzoek, dat het ogenblik van overlijden van meer dan 1 miljoen mensen onderzocht, leven mensen die in oktober zijn geboren gemiddeld 0,6 jaar langer dan mensen die geboren zijn in juni en april. Mooi meegenomen. Een mogelijke verklaring zou kunnen zijn dat vrouwen in de zomer meer vers fruit en groenten eten, waardoor hun baby’s gezonder worden geboren.

 

Bekende oktoberbaby’s

  • Kate Winslet
  • Simon Cowell
  • Bruno Mars
  • Julia Roberts
  • Matt Damon 

Wat we eigenlijk willen zeggen is ….

 

Onderzoek en statistieken, het zijn leuke weetjes. Maar uitzonderingen bevestigen de regel. En in welke maand je kindje ook geboren wordt, we zijn ervan overtuigd dat hij/zij over heel wat uitzonderlijk eigenschappen en kwaliteiten zal beschikken. Kan ook niet anders met ouders zoals jullie hé.

 

En aan alle mama’s die in oktober (en de komende maanden) een baby’tje verwachten, heel erg veel succes! We verwelkomen jullie graag bij Precho en Baby Spa!

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon