Precho Antwerpen: +32(0)474 450 010 / Precho Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Het is eindejaar en dat betekent lijstjestijd! Secret Santa’s en shop plezier à volonté. Ben je op zoek naar leuke cadeautjes om een mama of baby een plezier te doen? Of weet je zelf nog niet goed wat je op je wishlist moet zetten? Dan zorgen wij graag voor wat inspiratie.

Eten in stijl

De kerst- en eindejaarsperiode staat in het teken van eten. Véél eten. Maar het betekent niet dat, omdat het feest is, die kinderen plots netjes gaan eten. Je hebt hen piekfijn uitgedost, die feestoutfit wil je ook niet verstoppen onder een, euhm lelijke, slab. Geen nood, wij hebben dé oplossing. Ga voor een feestelijke slab die je outfit zal beschermen en net dat tikkeltje meer zal geven.

 

Twinning is winning

Een trend die zich ongetwijfeld in 2019 zal doorzetten is de twinning hype waarbij je de outfits van je kinderen en de ouders matcht. Wat dacht je van deze coole sweaters? Er is er eentje voor elk lid van de familie.

Babydragen in stijl

Baby’s zijn nergens liever dan kort bij mama of papa. Het is heerlijk om samen in de zetel te snoozen. Maar soms wil je ook wel eens wat gedaan krijgen of trek je erop uit. Dan is een draagdoek de ideale oplossing. Je kindje lekker kort tegen je aan en jij hebt je handen vrij. En geen gesleur met de buggy en draagmand. Ben je nog geen pro in dat babydragen? Check dan zeker de Tricot-Slen draagdoeken. De Tricot-Slen Design draagdoek kan al meteen vanaf de geboorte gebruikt worden en je kunt je baby op verschillende manieren dragen, zowel liggend als rechtop. De manier van aandoen is altijd hetzelfde, je hoeft dus maar één knoopwijze te onthouden. Hij is bovendien ideaal voor beginners.

 

Extra fun in het bad

Plezier in bad gegarandeerd met de bad- en bijt speeltjes van Oil en Carol. Ze hebben niet alleen super leuke vormen maar zijn ook met de hand beschilderd met veilige, natuurlijke, voedselkwaliteit goedgekeurde kleurstoffen. En doordat ze geheel gesloten zijn, kan er geen restwater in blijven zitten en vermijd je schimmelvorming!

Of kies voor deze super leuke boekjes die mee in bad mogen. De prenten van dit badboekje veranderen op magische wijze als je er water op doet.

Doe de baby een exclusieve verzorging cadeau

We kennen allemaal de gekende merken in babyverzorging. En daar is absoluut niets mis mee. Maar voor baby’s met een gevoelige huid zijn ze vaak niet te beste keuze. Dan is de babycare collectie van Alma een prachtig geschenk. Deze exclusieve verzorgende producten van Alma Babycare werd in Oostenrijk ontwikkeld en zijn optimaal geschikt voor jouw baby’s gevoelige huid.

Doe een pretecho, zwangerschapsmassage of Baby Spa sessie cadeau

Nog niet helemaal zeker van je keuze? Doe een zwangere vriendin of zus een pretecho en/of een zwangerschapsmassage cadeau. Of stuur de kersverse ouders met hun baby erop uit voor een Baby Spa momentje. Een super origineel cadeau waar je nooit iets mee kan verkeerd doen.

We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren. Laat ons zeker weten wat er op jullie lijstje staat.

 

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon