Precho Antwerpen: +32(0)474 450 010 / Precho Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Het is bijna zover, het aperitief staat klaar, de kalkoen kan in de oven en de feesthoedjes kunnen op: eindjaar! Traditioneel een periode van veel (te veel) eten, drinken en van wensen. En ook wij doen daar maar al te graag aan mee.

Bedankt!

Eerst en vooral willen we jullie bedanken. Bedanken om ons te volgen, hier op de website, de blog, Facebook en Instagram. Jullie likes en reacties appreciëren we enorm. Blijf al die liefde dus ook in 2019 zeker onze richting uitsturen.

Maar we willen jullie ook bedanken voor jullie talrijke bezoeken het afgelopen jaar. Alle mama’s die we mochten verwelkomen voor een pretecho bij Precho Antwerpen & Herentals. We vinden het zelf altijd fantastisch om die kleine wezentjes te bewonderen op onze schermpjes.

Jullie kwamen ook massaal naar onze Baby Spa met jullie ukjes. Sommige hadden we al eens gezien tijdens een pretecho, met anderen was het een eerste kennismaking, waarna er vaak nog vele ontmoetingen volgden.

We willen jullie uit het diepste van ons hart bedanken om een klein deeltje te mogen uitmaken van die bijzondere periode in jullie leven en het vertrouwen dat jullie in ons stellen met jullie baby. Mama’s, papa’s, bedankt!

Wensen!

We dragen jullie allen een warm hart toe. De wens mama’s, de bijna mama’s, de mama’s met vele jaren ervaring.

Droom: we hopen dat jullie mogen dromen. Dat jullie de durf, moed of mogelijkheden hebben om die dromen na te streven en dat ze mogen uitkomen.

Geniet: geniet van die bolle buik, het prille leven, jullie gezin.

Less is more: in een wereld van meer en sneller wensen we jullie dat je op rem kan gaan staan. Minder is soms meer.

Meer sociaal, minder media: we wensen dat jullie tijd kunnen maken voor face-to-face babbels met familie, vrienden, de buren, … Want een echte babbel is niet hetzelfde als een what’s app conversatie.

Dankbaar: we wensen jullie dankbaarheid voor wat jullie hebben. Geen twijfel door te vergelijken met anderen.

Gezondheid: een goede gezondheid, het is de essentie van alles. Verzorg jezelf en je omgeving, de rest volgt wel.

Tijd: tijd om stil te staan, te genieten. Tijd voor jezelf en voor elkaar.

Slaap: tot slot, we wensen jullie slaap, uren van heerlijk fijne nachtrust. Want dat is zo onderschat.

We wensen jullie een fantastisch eindejaar toe. Een periode met veel warmte omringd door de mensen die je graag ziet. Lekker eten en veel cadeautjes.

Maak er een mooi, gezond en liefdevol 2019 van!

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon