Precho Antwerpen: +32(0)474 450 010 / Precho Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

We tekenen vandaag 14 februari. Valentijn. De dag van de liefde. Cliché en commerce? Misschien wel. Maar wel het uitgelezen moment om even stil te zijn bij het effect van het ouderschap op de romantiek.

Wij is meer dan jij en hij

Daar waar ‘wij’ vroeger jij en je partner waren staat dat nu voor je gezin. Dat betekent meer zieltjes om rekening mee te houden, meer liefde voor één hart. Toen het nog enkel jullie twee was, was het relatief eenvoudig. Je checkte elkaars agenda en stuurde overdag misschien eens een “wat wil jij vanavond eten berichtje.” Bij gebrek aan inspiratie ging je op restaurant en als het even mee zat pikten jullie nog een filmpje mee.

Vandaag zijn er kinderen en is er heel wat meer organisatie werk. De crèche, het huishouden, koken. Je kind entertainen, in bad en in bed. Tegen dat je goed en wel rond bent plof je in de zetel en met wat geluk haal je 22u.

Sexy op Valentijn

Misschien ben jij een van die gelukkige moeders die gezegd is met een geweldig lijf pre en post baby. Bij deze zijn we dan een heel klein beetje jaloers. Want hoe sexy dat rode kanten lingerie setje er ook moge uitzien op die pop/in je hoofd, op een post baby lijf ziet het er toch nét iets anders uit.

Alle dagen Valentijn

Valentijn is misschien een welgekomen reminder om in al de drukte even stil te staan bij elkaar. Want dat ouderschap, het is niet altijd evident hé. Het vergt heel wat van je en dat heeft een weerslag op je relatie. Zoals vroeger zal het wellicht nooit meer worden, maar samen zorgen voor die kleine wezentjes is op zich ook heel romantisch. Maar dan anders dan met rozen, chocolade en een champagnebad.

Er is heus nog ruimte voor romantiek als ouders. Maar dan misschien eerder op een ander level. Eerder samen gezellig onder een dekentje in de zetel kruipen (en in slaap vallen). Of elkaar vertellen wat voor grappige toestanden je vandaag meemaakte met je kind.

Hoe houden jullie de romantiek erin?

Vertel het ons! Vinden jullie het makkelijk om die vlam erin te houden? Plannen jullie al eens een date night onder jullie tweetjes in?

 

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon