Precho Antwerpen: +32(0)474 450 010 / Precho Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Na weken zonder zon ziet dit weekend er eindelijk nog eens veelbelovend uit. Voor je zomeroutfit is het nog te vroeg, 8 graden is niet overdreven warm. Maar duffel jullie warm in, zoek je zonnebril en trek erop uit.

5 activiteiten om dit weekend met je baby te doen

De dierentuin

Baby’s en dieren is altijd een goed idee. Gezellig wandelen door de zoo, op een terrasje een koffietje drinken en diertjes kijken. Je baby is misschien nog te klein voor de speeltuin, maar geloof ons, van de diertjes gaan ze grote ogen trekken. En jullie zijn buiten en hebben wat beweging, prima combinatie toch?

Ga naar het bos

We tellen tal van mooie bossen en parken in België. Ideaal voor een heerlijke winterwandeling onder een stralend zonnetje. En je hoeft er geen al te verre verplaatsingen voor te doen. Wat dacht je van Het Vinne in Zoutleeuw, de Averegten in Heist op den Berg, de Kalmthoutse Heide of Bokrijk?

Of naar zee

Enkel naar de kust in de zomer om af te koelen? Nee hoor! Het is prima vertoeven aan zee in de winter. Het is er een pak rustiger (lees: makkelijker parkeren) en de gezonde zeelucht zal jullie goed doen.

Plan een babydate

Hebben jullie vrienden die ook recent ouders werden? Spreek samen eens af. Altijd leuk om elkaar te zien en even bij te praten. Leg ondertussen de baby’s samen op het speeltapijt. Het levert in elk geval super schattige beelden op.

Kom naar de Baby Spa

We hebben morgenvoormiddag nog enkele plekjes vrij bij Baby Spa Antwerpen en Herentals. Wees er snel bij en kom in de voormiddag genieten van een Baby Spa sessie. Na een rustgevende dut zijn jullie helemaal klaar om in de namiddag te genieten van het zonnetje en de buitenlucht.

Hup jas aan, muts op en zonnebril op. Je moest al weg zijn.

 

Veel plezier en geniet van het zonnetje dit weekend!

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon