Precho Antwerpen: 0474 450 010 / Precho Herentals: 0471 703 919

Blog by Precho

Blog

Misschien willen het geslacht van jullie baby pas weten bij de geboorte. Maar ben je toch iets minder geduldig, dan weet je het graag zo snel mogelijk. Je kan het geslacht jullie geheimpje houden of je kan het delen met al je vrienden en familie. Dat kan je doen door het gewoon te vertellen, maar uit Amerika komen de grote gender reveals overgewaaid. Heb je plannen in die richting, dan delen wij graag 5 leuk ideetjes.

 

1. Zeg het met taart

Lekker en leuk! Nodig je vrienden/familie uit voor een stukje taart. De taart laat je binnenin vullen met gekleurde room, blauwe of roze m&m’s, … Bij het aansnijden van de taart maken jullie meteen het geslacht bekend. Super spannend en je hebt er een lekker dessertje mee.

2. Plezier met verf

Niet vies van een beetje verf? Trek je witte kleding aan (je trouwjurk doet hier prima dienst ;-) ), vul verfpistolen met roze of blauwe verf en ga ervoor! Fun en leuke foto’s gegarandeerd.

3. Fortune cookies

Oh de Chinese gelukskoekjes. Altijd leuk om te openen en een boodschap te krijgen. Vervang de filosofische boodschap door het geslacht van jullie baby.

4. Kraskaarten

Geef je genodigden elk een kraskaart. Laat hen allemaal gelijk beginnen krabben en de snelste weet meteen of er een jongen of een meisje aankomt.

5. De ballon

Laat een ballon of doos vullen met roze of blauwe glitters of confetti. Sla in het bijzijn van de vrienden de ballon stuk en ook hier zal het geslacht van jullie baby meteen duidelijk worden. Deze kan je misschien wel beter buiten doen.

Wacht zelf tot de gender reveal

Wil je zelf mee genieten van de gender reveal, laat je gynaecoloog het geslacht op een papiertje schrijven. Geef dit af aan de bakker, ballonenwinkel, etc zonder er zelf naar te kijken. Zo ontdek je samen met je vrienden en familie het geslacht van jullie baby en is de verrassing even groot voor jullie.

 

Inspiratie: https://www.fammebaby.nl/jongen-meisje-11-briljante-ideeen-voor-een-gender-reveal-party/

 

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon