Precho Antwerpen: 0474 450 010 / Precho Herentals: 0471 703 919

Blog by Precho

Blog

Mei is een heerlijke maand. We hebben de winter nu écht achter ons gelaten (hallo blote benen!) en de maand is gevuld met feestdagen, brugdagen en heerlijke lange weekends. What’s not to like?

Maar wat gaan we nu doen?

(Hoog) zwanger of met een mini baby in huis heb je waarschijnlijk niet giga veel zin in een avontuurlijke trektocht in de Ardennen of een drukke stadswandeling. Gelukkig zijn er tal van baby-proof activiteiten die je dit verlengde weekend kan inplannen.

1. Diertjes kijken

Baby’s en dieren, het is een geweldige combinatie. Van de fascinatie alleen al krijg je ze doorgaans rustig of ze vallen gewoon in slaap tijdens de fijne wandeling. En ondertussen hebben jullie zelf ook wat om naar te kijken.

Zin een een grote Zoo? Dan zijn Planckendael, de Beekse Bergen en Pairi Daiza absolute aanraders. Liever een gezellige kinderboerderij? Ga dan eens langs bij ‘Juffertje in’t groen’ of het ‘Struisvogelnest.’

2. Naar de markt

Niets zo gezellig als rustig rondkuieren op een van de vele marktjes die ons land rijk is. Je kan er vers fruit en groenten kopen. Een lekkere kip aan het spit en verse bloemen. Er is er ongetwijfeld eentje in jullie buurt.

3. De lente ruiken in Keukenhof
Tijd om even de grens over te steken? Rij dan zeker richting keukenhof. Een immens terrein gevuld met diverse bloemen. Je ruikt de lente hier en van de kleurtjes kan je alleen maar vrolijk worden. Vergeet zeker je fototoestel niet want je levert je prachtige foto’s op. Maar wees snel, want ze sluiten alweer op 15 mei. Laatste kans dit jaar dus.

4. Naar het bos

Niets zo ontspannend als een fijne boswandeling. De bomen zijn weer allemaal mooi groen en met wat geluk zitten er enkele lammetjes of kalven in de buurt. Adem in, adem uit. Tijd om wat gezonde boslucht door die longen te pompen.

Tips: De Kalmthoutse Heide, De Averegten en het Vinne.

5. Kom zwemmen in de Baby Spa

Save the best for last. De toptip van de dag is uiteraard een uitstap met je baby’tje naar de Baby Spa in Antwerpen of Herentals. Laat je baby bewegen en genieten van een zwemsessie in ons hydrotherapie bad en leer de tricks van dé perfecte babymassage. Quality en bonding gegarandeerd. We zijn trouwens op donderdag 10 mei gewoon geopend. Boek snel je plekje in Antwerpen of Herentals.

Dan rest ons nog alleen om jullie een fantastisch fijn lang weekend toe te wensen. Geniet ervan!

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon