Precho Antwerpen: 0474 450 010 / Precho Herentals: 0471 703 919

Blog by Precho

Blog

Aan alle mama’s die zo af en toe eens wat last hebben wat een mombrain een gently reminder,  op 10 juni is het Vaderdag. Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau, dan hebben wij een toptip. Al zeggen we het zelf.

Een tshirt, een gepersonaliseerde koffiemok of een das. Dat zijn allemaal hele leuk dingen hé. Maar waarom eens niet wat origineler uit de hoek komen en papa een quality time momentje met zoon- of dochterlief cadeau doen?

Om ze nu samen op survival of shoppen te sturen is het misschien nog wat vroeg. Maar ook op hele jonge leeftijd kunnen papa’s met hun kind samen een leuke tijd doormaken. “Huh, waar dan?” zien we je bedenkelijk kijken. In de Baby Spa natuurlijk.

Bonding-time met papa

Mama’s nemen vaak een iets nadrukkelijkere rol op bij de pasgeboren baby. Denk maar aan de borstvoeding. Mama is meestal ook langer thuis bij de baby wanneer papa al snel weer aan het werk moet. Maar ook de rol van de papa enorm belangrijk, blijkt uit onderzoek. Dr. Vaheshta Sethna: “Onze bevindingen tonen het belang aan om vaders aan te moedigen positief betrokken te zijn bij hun kinderen tijdens hun eerste maanden.” Uit datzelfde onderzoek is verder gebleken dat ook interacties tussen vader en baby een positief effect hebben op de cognitieve ontwikkeling van het kind, aldus Professor Paul Ramchandani.

Geniaal idee dus om de twee op uitstap te sturen naar de Baby Spa. Het is relaxerend voor je baby, én het draagt nog eens bij aan zijn/haar ontwikkeling.

In de Baby Spa hoeft papa gelukkig zelf niet mee in het water, maar staat hij wel rechtstreeks aan de persoonlijke jacuzzi van zijn baby om zo de interactie te bevorderen.

 

Een babymassage door papa

“Babymassage, dat is iets voor de mama’s.” Wel nee hoor!

Na het hydrotherapie gedeelte volgt nog een workshop babymassage. Tijdens de hele sessie wordt papa begeleid door daarvoor opgeleid personeel. Geen stress dus, we leggen alles goed uit en helpen waar nodig. Het huidcontact is trouwens enorm belangrijk voor je baby, want het draagt immers bij aan een veilig en geborgen gevoel, en dat leidt dan weer tot een positief effect op zijn/haar ontwikkeling.

En wij hebben het al meermaals gezien in onze Spa, dus papa’s zijn super goed in het masseren van hun pasgeborene. Enneuh, we weet, krijgen ze de smaak van het masseren te pakken en kan jij als mama er ook mee van genieten. We mogen dromen hé dames.

Dus, doe een echte papa-ervaring cadeau voor Vaderdag. Je kan je cadeaubon eenvoudig bestellen op: https://precho.be/baby-spa/cadeaubon-baby-spa

 

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon