Precho Antwerpen: 0474 450 010 / Precho Herentals: 0471 703 919

Blog by Precho

Blog

Het is altijd leuk om op Instagram leuke mama accounts te ontdekken. Zeker als we op geheel eigen wijze het leven met hun kroost in beeld brengen. Er zijn tal van grote en minder grote accounts te vinden en deze keer zetten wij graag enkele Vlaamse Instagrammende mama’s in the picture die je zeker eens moet gaan checken.

Mama van Hélder & zwanger: Eva_tuyt

Eva beviel in 2016 van zoontje Hélder. Haar start als mama was alles behalve eentje op een roze wolk. Hélder bleek bij geboorte een hartafwijking te hebben en een huilbaby te zijn. Niet de perfecte Instagram feed, wel eentje met een zeer fotogenieke zoon en die geregeld een lach op je gezicht tovert. In september verwachten ze trouwens een tweede zoontje.

 

Mama van Mona en zwanger van een jongen: anneliesbeleeft 

Annelies werd in mei 2016 voor het eerst mama van wervelwind Mona. In oktober komt daar nog een zoontje bij. Het moederschap zoals het is, the good the bad and the ugly, daarvoor kan je Anneliesbeleeft volgen.

 

Mama van twee meisjes: Fiendq

Fien is een knappe madam met een al even knappe Instagram feed. Dochter Live (2) werd net grote zus van Cilou. Een hele fijne feed en mama om te volgen.

Mama van Jules en zwanger van een meisje: Jolienla

Jolien werd in mei 2016 mama van Jules en ze verwacht alle momenten een dochtertje. Deze feed moet je volgen voor de avonturen van Jules en het aftellen naar die tweede baby, de gehoopte dochter. Verwacht je hier binnenkort aan veel newborn spam en roze!

Mama van drie en zwanger: Liesellove.be 

De Gentse Lies heeft een hele mooie Instagram feed met drie prachtige kinderen. Ze is momenteel heel erg zwanger van baby nummer vier, een dochtertje. Dat dat leven met drie kinderen niet altijd van een leien dakje loopt, daar kan je bij Lies ook in alle eerlijkheid haar verhalen over vinden.

 

Mama van Morris: Reismicrobe

Nies was vooral een reis account, en toen kwam Morris. Dat reizen stopte niet, integendeel. Ze trekken er regelmatig op uit en op haar feed kan je dan ook inspiratie vinden voor kindvriendelijke vakanties kortbij en verder weg. Ze is ook een op en top onderneemster die je regelmatig leuke tips geeft om je social media accounts te optimaliseren.

 

Mama van drie: Haaikie

Sarah heeft drie zoontjes en een geweldig mooie feed. Life as it is als een echte boysmom!

Mama van vier: dominiquelahou

Dominique werd net voor de vierde keer mama. Hoe zij erin slaagt om haar gezin telkens zo mooi op beeld te krijgen is onze een groot raadsel. Heel erg mooie feed.

Mama van Louane en zwanger van baby #2: Bellemaman.be

Leonie is de stijlvolle mama van Louane. In september verwacht ze een tweede kindje. Mooie mama met een al even mooie feed!

 

 

Hebben jullie nog suggesties voor ons van mama’s die we zeker moeten volgen?

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon