Precho Antwerpen: 0474 450 010 / Precho Herentals: 0471 703 919

Pretecho

Precho vind je in Antwerpen en de Kempen. Bij ons geniet je in alle rust van prachtige echobeelden onder begeleiding van onze verpleegkundigen / vroedvrouwen en geven wij jullie de kans om goed mee te volgen dankzij de deskundige informatie die tijdens de sessie verstrekt wordt.

Een zwangerschap is een unieke ervaring en bijzondere periode in het leven van de vrouw. Daarom wil u zo weinig mogelijk missen van de ontwikkelingen in uw buik en genieten van deze mooie momenten.

Tijdens de zwangerschap maakt u dankzij een echo bij Precho in een ontspannen sfeer kennis met jullie ongeboren baby. De nadruk ligt bij ons niet op het medische aspect van de zwangerschap maar wel op bonding-time tussen baby en ouders. Dankzij onze echo's wordt jullie gezin dichter betrokken bij de zwangerschap.

Word ik een jongen of een meisje? Wilt u graag het hartje nog eens horen? Ook hiervoor kan u bij Precho terecht.

Al onze echo's worden gemaakt op basis van 100% ultrasone geluidsgolven, wat een absolute veiligheid garandeert voor u en uw baby. Dankzij de nieuwste technologie kunnen er ook 3D/4D beelden weergegeven worden wat zorgt voor een ultieme kennismaking voor de geboorte. Wij werken met dezelfde toestellen als gynaecologen die Europees gekeurd zijn.

Over ons

Chiara is zaakvoerder van Precho Antwerpen en opende haar praktijk in 2014. In 2011 studeerde zij met onderscheiding af als Master in de Communicatiewetenschappen (Universiteit Antwerpen). Nadien volgende zij de technische opleiding baby-echografie (2014) en is tevens gecertificeerd baby- en zwangerschapsmasseuse (2014).

In 2014 opende ze haar eerste Precho filiaal te Antwerpen. Bij Precho kan je zowel terecht kan voor zwangerschapsecho’s (in 2D, 3D & 4D) met nadruk op bonding-time ipv het medische aspect, als voor zwangerschapsmassages.

Tijdens haar jeugdjaren heeft ze 10 jaar op hoog niveau gezwommen bij Zwemclub Schoten. Hierna ging ze aan de slag als trainster bij de allerkleinsten. Watergewenning en leren zwemmen behoorden dan ook tot het takenpakket. In 2016 werden de activiteiten van Precho verder uitgebreid naar Baby Spa by Precho, een rustgevende plek voor baby's waar zij kunnen genieten van watergewenning en babymassages.

Verder is Chiara ook in het bezit van het getuigschrift Levensreddend Handelen bij Baby's en Kinderen (2016). In maart 2016 werd Chiara voor het eerst mama van een dochtertje en haar zusje werd in 2018 geboren.

 

Paulien is zaakvoerder van Precho Kempen te Herentals en opende haar praktijk in 2017. Tijdens haar Masteropleiding koos ze voor keuzevakken rond visie op vroedkunde, de zwangere vrouw, bevalling en de pasgeborene. De liefde voor vroedkunde werd aangesterkt wanneer ze zelf mama werd van haar zoon Dries (11 maanden). “Precho & Baby Spa zijn voor mij de ultieme manier om de liefde voor mijn zoon en de liefde voor de zorg combineerbaar te maken” – aldus Paulien Hoes.

 

Contacteer ons

Wat klanten over ons zeggen

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon